Materialen zoals gebruikt door Pezarro Betimmeringen BV.

Pezarro Betimmeringen BV maakt gebruikt van kwalitatief hoogwaardig materiaal.

De wandpanelen worden op de werkplaats zelf verlijmd tot één geheel. Op MDF plakken we met behulp van een hydraulische pers H(igh) P(ressure)L(aminate). De HPL welke wij het meeste verwerken is Abet Laminati.
Als voordeel van Abet Laminati noemen wij de hoogwaardige kwaliteit, prijstechnisch zeer goed en bovendien de grote voorraad van de collectie in het magazijn in IJsselstein. Indien het nodig is kunnen wij na een half uur van bestellen de platen in de werkplaats hebben.


Klik hier voor het programma colours welke Abet voert http://abetlaminati.com/cataloghi/colours/ ,

klik hier voor het Abet Legni programma http://abetlaminati.com/cataloghi/legni/

Maar het is natuurlijk ook mogelijk dat we HPL verwerken welke u graag wenst, bijvoorbeeld dezelfde welke u al in uw entreehal verwerkt heeft. En wat dacht u van een roestvaststalen bekleding. Zeer vandaalbestendig en zeer trendy. Ook RVS is in diverse designs te verkrijgen.

Voor de vloeren gebruiken wij Altro Safety Floors.

Dit is te verkrijgen in diverse kleuren en designs. Het voordeel van Altro;

Klik hier om een indruk te krijgen van de mogelijkheden https://www.altrofloors.com/Altro-Reliance

Of wilt u liever iets heel anders?

Ook dat kan, in principe kunnen wij alles leveren en aanbrengen, linoleum, laminaat, massief hout en wat dacht u van lichtgewicht marmer ?

Verlichting is zeer belangrijk in uw lift. Bovendien is er de lifttechnische eis dat u op de vloer een lichtsterkte heeft van 100 lux.
Wij hebben vele mogelijkheden hierin. Wij leveren verlichtingen vanaf een puur zakelijk licht tot en met een zeer warm licht, zeg maar gerust romantisch. Wij hebben onder andere een inbouwarmatuur ontwikkeld dat wij in eigen beheer laten maken. Dit armatuur is voorzien van twee stuks TL armatuur van 18 Watt.

Deze armaturen worden afgedekt door een slagvaste lexaanplaat, gevat in een wit gepoedercoat óf RVS omranding bevestigd met antivandaal boutjes. In het inbouwarmatuur is een geïntegreerde noodverlichtingsunit geplaatst met een nominale branduur van twee uur (één uur vereist) De maatvoering van dit armatuur is zo aangepast dat uw "oude" armatuur zeer gemakkelijk en snel verwisseld kan worden.

Het nieuwste model wat wij voeren is het inbouwarmatuur met LED verlichting. Dit is zo speciaal dat wij hier op de website een speciaal hoofdstuk aan wijden.

Als vervanger van de welbekende halogeenspotjes (veel warmteontwikkeling en daardoor duur in energie en een zeer beperkte levensduur) hebben wij een spotje laten ontwikkelen dat aan onze eisen voldoet.

Uiteindelijk hebben wij een LED spotje in ons leveringsprogramma opgenomen welke een vermogen afgeeft van 9 Watt.
Bovendien hebben wij de lenzen zo laten slijpen dat wij de perfecte hoek hebben kunnen creëren.

U ziet het al, eigenlijk zijn de mogelijkheden onbeperkt.
Als klanten ons weleens vragen wat er nu mogelijk is antwoorden wij steevast met…………… alles.


Neemt u eens contact met ons op en laat u eens voorlichten over hoe wij uw wensen in kunnen passen. Wij zijn ervan overtuigd dat ook UW wensen mogelijk zijn !